In Verkoop Heeren van Vroondaal- Westmadepark

De eerste twee fases van DE HEEREN VAN VROONDAAL te Den Haag is in verkoop. De Heeren Van Vroondaal is onderdeel van het nieuw te ontwikkelen Vroondaal Westmadepark.

De Heeren Van Vroondaal biedt ruimte aan chique, royale woningen met elk een eigen signatuur. Die signatuur komt onder meer tot uiting in het rijk gedetailleerde gevelbeeld, geïnspireerd op de chique, Haagse architectuurstijl uit de renaissance in combinatie met invloeden uit het vroegere Indië. Fraai gedetailleerd gevelwerk, een rijkheid aan ornamenten, veranda’s en pagode-vormige torentjes geven de woningen een klassiek en tegelijkertijd exotisch karakter. Tegelijkertijd voldoen zij aan de modernste eisen, onder andere op het gebied van duurzaamheid. Zo worden de woningen van De Heeren Van Vroondaal zonder gasaansluiting (maar met een bodemwarmtepomp) opgeleverd.

De natuur en de omgeving spelen in dit nieuwbouwproject een grote rol. Met grote achtertuinen en fraaie, groene hagen sluiten de woningen naadloos aan op het lommerrijke karakter van Park Madestein. In dit prachtige stuk Haagse natuur kun je naar hartenlust zwemmen en heerlijk wandelen, fietsen of paardrijden. Ondanks de groene omgeving woon je niet afgelegen. Integendeel! Vanuit je herenhuis, twee of drie-onder-één-kap-woning of vrijstaande villa is alles in de buurt. Of je nu met de kinderen wilt uitwaaien op het strand, wilt genieten van cultuur in de stad of op de fiets naar de markt in Loosduinen gaat.

Wil je meer weten over de woningen van De Heeren Van Vroondaal? Bekijk de website en geef u op voor de nieuwsbrief dan houden we u op de hoogte van verdere ontwikkelingen www.deheerenvanvroondaal.nl