Bouw De Heeren Van Vroondaal gestart

Onder toeziend oog van de kopers en projectbetrokkenen is donderdag 13 juni jl. formeel gestart met de bouwwerkzaamheden van De Heeren van Vroondaal – fase 1. Eén de kopers werd door aannemer Knaap Maatwoningen B.V. gevraagd om een heipaal onder de eigen woning te slaan.

DE HEEREN VAN VROONDAAL

Met de ontwikkeling van DE HEEREN VAN VROONDAAL wordt een vervolg gegeven aan deze succesvolle, nieuwe wijk. In deze wijk wordt ruimte geboden aan chique, royale woningen met elk een eigen signatuur. Die signatuur komt onder meer tot uiting in het rijk gedetailleerde gevelbeeld, geïnspireerd op de Haagse architectuurstijl uit de renaissance in combinatie met invloeden uit het vroegere Indië. Fraai gedetailleerd gevelwerk, een rijkheid aan ornamenten, veranda’s en pagode-vormige torentjes geven de woningen een klassiek en tegelijkertijd exotisch karakter.

DUURZAAM & GASLOOS

Alle woningen in DE HEEREN VAN VROONDAAL worden zonder gasaansluiting (maar met een bodemwarmtepomp) opgeleverd. Deze installatie is bovendien uw eigendom (dus geen lease-/huurconstructie).

Meer informatie & beschikbaarheid vind je op de speciale projectsite: www.deheerenvanvroondaal.nl of neem contact op met één van de verkopende makelaarskantoren:

 

-Nelisse Makelaars, telefoon: 070 – 350 14 00

-Frisia Makelaars, telefoon: 070 – 342 01 01