Start Verkoop Heeren van Vroondaal fase 7

Op 7 september start de online verkoop van fase 7 van de Heeren van Vroondaal.

In fase 7 zullen in totaal 42 schitterende woningen worden aangeboden, variërend van een aantal verschillende typen Herenhuizen tot enkele twee-onder-één-kap-woningen en een vrijstaande villa.

De Heeren van Vroondaal in Den Haag is onderdeel van het noordelijk gelegen Vroondaal Westmadepark. Een prachtige woonlocatie tussen de Westmadeweg en de “Grand Canal”, om de hoek van Landgoed Ockenburgh, het strand en de zee. Hier is wonen in een prachtig huis volop genieten. In De Heeren van Vroondaal vind je chique statige huizen, maar wel met een eigen signatuur.

De architectuur van de woningen in De Heeren van Vroondaal is geïnspireerd op de neo-renaissancistische architectuurstijl uit de klassieke Haagse wijken, aangevuld met exotische elementen uit Indië. En dat levert een prachtig plaatje op. De nieuwbouwhuizen zijn rijkelijk voorzien van details in de gevel, erkers, balkons, veranda’s en ornamenten. Geen huis is hetzelfde. Met dezelfde kleur gevelsteen en alle accenten in wit, is eenheid gecreëerd.

INTERESSE?
Heeft u interesse? Kijk snel op de projectsite www.deheerenvanvroondaal.nl
Ook kunt u zich daar alvast aanmelden via uw persoonlijke pagina.

Meer informatie & verkoop:
-Nelisse Makelaars, telefoon: 070 – 350 14 00
-Frisia Makelaars, telefoon: 070 – 342 01 01