Nieuw verwacht aanbod Vroondaal Westmadepark – Heeren van Vroondaal

In september 2018 wordt gestart met de verkoop van fase 1A van De Heeren van Vroondaal De Heeren van Vroondaal is het eerste project in de nieuwe woonbuurt Vroondaal Westmadepark.

De Heeren van Vroondaal biedt ruimte aan chique, royale woningen met elk een eigen signatuur.

Die signatuur komt onder meer tot uiting in het rijk gedetailleerde gevelbeeld, geïnspireerd op de chique, Haagse architectuurstijl uit de renaissance in combinatie met invloeden uit het vroegere Indië. Fraai gedetailleerd gevelwerk, een rijkheid aan ornamenten, veranda’s en pagode-vormige torentjes geven de woningen een klassiek en tegelijkertijd exotisch karakter. Tegelijkertijd voldoen zij aan de modernste eisen, onder andere op het gebied van duurzaamheid. Zo wordt De Heeren van Vroondaal straks compleet gasloos opgeleverd.

De natuur en de omgeving spelen in dit nieuwbouwproject een grote rol. Met grote achtertuinen en fraai groene hagen sluiten de woningen naadloos aan op het lommerrijke karakter van Park Madestein, het recreatiegebied dat De Heeren van Vroondaal flankeert.

Wil je meer weten over de woningen van De Heeren van Vroondaal? Geef je snel op via de website www.deheerenvanvroondaal.nl Wij houden je dan van alle ontwikkelingen op de hoogte!