In verkoop Park Warande

Park Warande is in verkoop. Park Warande is gelegen in Vroondaal Westmadepark en bestaat uit Herenhuizen, geschakelde en vrijstaande villa’s.

De herenhuizen hebben hoge plafonds op de begane grond, grote raampartijen en openslaande deuren naar de tuin. In één van de 30 stijlvolle herenhuizen is het straks heerlijk wonen. Niet alleen de gevels van de woningen zijn gevarieerd, in de woning zelf is er ook veel keuze in indeling en grootte. De woonoppervlakten variëren van ca. 165 tot 185 m2.

Voor wie van luxe, licht en ruimte houdt zijn er 20 geschakelde villa’s. Enkele woningen worden standaard uitgevoerd met een veranda en/of garage. De woonoppervlakten variëren van ca. 165 tot maar liefst 191 m2. Ook bij deze woningen is de verschijningsvorm en indeling erg divers. Zo is er keuze uit villa’s met een beukmaat van 6 meter en een extra brede uitvoering van 6,60 meter.

Uniek en luxe zijn de twee vrijstaande villa’s met royale, zonnig gelegen tuinen. Deze villa’s beschikken over 178 m2 woonoppervlakte. De hoge plafonds op de begane grond zorgen in combinatie met de hoge ramen, voor een prachtige lichtinval. Geniet u hier straks in de royale, zonnige tuin?

Bent u geïnteresseerd in de exclusieve woningen van Park Warande, inschrijven voor de woning van uw keuze kan nog tot en met maandag 30 september 17.00 uur

https://parkwarandevroondaal.nl/