Te koop: Drie Jan des Bouvrie villa’s

Maak kennis met de drie exclusieve Uniq design villa’s, die worden gerealiseerd aan de rand van het Hofstedepark aan de Jan van Albrechtlaan.

Hoewel alle types geïnspireerd zijn op het oorspronkelijke Jan des Bouvrie model Villa Zon, hebben de Vroondaal Villa’s allen hun eigen karakteristieke eigenschappen en allure. De hoge plafonds op de begane grond zorgen, in combinatie met de vele raampartijen, voor lichte ruimtes met een prachtige lichtinval. De grote schuifdeuren naar de achtertuin geven al vroeg in het voorjaar een zomers gevoel.

Type zon PREMIER, UNIQ en GRAND zijn respectievelijk 2 en 3-laags villa’s met woonoppervlaktes van circa 227-336m2.

Alle villa’s zijn voorzien van antracietkleurige aluminium kozijnen en bevatten standaard minimaal 4 slaapkamers met elk hun eigen badkamer. Het ontwerp en de lay-out van de indeling kan voor elke villa aangepast worden aan de wensen van koper, zo ook de keuze uit een rieten of leien dakbedekking. EYECATHER is de modern vormgegeven lift prominent geplaatst in de hoge vide van de entree.

De Uniq villa’s worden gebouwd met een zogenoemd staalframe. Staalframebouw is een revolutionaire bouwmethode om snel en duurzaam te bouwen. Het staalframe bestaat uit een frame (skelet) volledig gemaakt uit staalprofielen. Qua duurzaamheid scoort de villa goed, want de warmtepomp zorgt voor een laag energieverbruik èn koeling voor een comfortabel binnenklimaat tijdens de zomermaanden. Ook worden er zonnecollectoren op het dak geplaatst, niet zichtbaar van buitenaf.

Klinkt bovenstaande u als muziek in de oren, maar ziet u op tegen de vele beslissingen en de te nemen stappen voor het indelen, afwerken en aankleden van uw villa? Geen enkel probleem, samen met de verkoopadviseur en koperbegeleider kunt u stap voor stap uw woning helemaal naar eigen idee vormgeven. Aan u de keus.

GOED OM TE WETEN:
* 2- en 3 Laags design villa’s op ruime kavels, aan water
* 3-Laags villa; 4 tot 7 slaapkamers mogelijk
* Denkt u aan dubbele bewoning met het oog op au pair of ouders/kind; type UNIQ en GRAND zijn hier uitermate geschikt voor
* Geïntegreerde vacuüm elevator in de ruime hal
* Veel mogelijkheden op uw villa zelf in te delen en af te werken
* Afhankelijk van het gekozen type wordt er gebruik gemaakt van stijlvolle gevel- en dakbedekkingsmaterialen, zoals gestucte witte muren aan de buitenzijde, grijs natuursteen, bakstenen trasraam ‘pinot noir’, zwarte gladde leien dakbedekking/riet dakbedekking, erker met houten lamellen (Western Red Cedar)
* Onderhoudsvriendelijke villa’s
* Duurzaam gebouwd met warmtepomp, zonnecollectoren en uitstekende isolatie
* Korte bouwtijd, max. 6 maanden mogelijk
* Persoonlijke begeleiding in het aankoop- en bouwproces

Locatie: Hertog Albrechtlaan, Vroondaal kavel 311 t/m 313 – Den Haag
Graag de digitale brochure ontvangen? Laat het ons weten!

GRIP verkoopmanagement & makelaardij o.z.
+31 (0)71-5424716
www.gripverkoopmanagement.nl
info@gripverkoopmanagement.nl

DOEN NVM Makelaars
+31 (0)70-4400055
www.doenmakelaars.com
info@doenmakelaars.com