SPEELVOORZIENINGEN VROONDAAL ZUID

Vroondaal staat bekend om zijn groene rijke en kindvriendelijke omgeving. In Vroondaal Zuid is er in de plannen ruimte voor diverse speelvoorzieningen. Hierbij delen wij de diverse ontwerpen van de speel.

Maison de Ville

Wilt u voor de zomer van 2018 wonen in een luxe geschakelde villa in Vroondaal? Aan de Dirk van Wassenaarlaan en de Gravin Margarethalaan worden twee geschakelde villa’s gebouwd.

Inrichting Speelplekken Vroondaal Zuid

In Vroondaal Zuid wordt hard gewerkt aan de inrichting van de openbare ruimte. Hier horen natuurlijk ook speelplekken bij. In Vroondaal Zuid zijn inmiddels vijf speelplekken bepaald , waarvan er binnenkort twee worden ingericht. Bent u benieuwd naar de inrichting van de speelplekken? Klik dan hier

Informatiebijeenkomst en aanmelding Basisschool (kindcentrum) Vroondaal

Schoolbestuur SCOH en Triodus Kinderopvang starten vanaf augustus 2017 in Vroondaal met een kindcentrum. Onderwijs en opvang werken zeer nauw samen, zodat ieder kind van de start tot de overstap naar voortgezet onderwijs zich volop kan ontwikkelen. In het kindcentrum zijn kinderen van 0 tot 13 jaar welkom voor opvang en onderwijs.

Basisschool in Vroondaal Zuid

Wist u dat er in Vroondaal Zuid een basisschool komt? De locatie vormt de entree van de wijk en is gelegen langs de toekomstige Madesteinweg. Wanneer de school er zal komen is nog niet definitief bekend, we kunnen daarom alleen een indicatieve planning/inschatting afgeven. Zoals het er nu naar uitziet is er een noodschool gepland in 2017….

Feel at Home International Community Fair

Vroondaal participates at the Feel at Home International Community Fair. The biggest International Community event in the region. A meeting point and a fun day out for the whole family. Sunday 31 January · 11:00 – 17:00 · The Hague City Hall. More information: feelathome

WOONMARKT DEN HAAG 31 OKTOBER

Op zaterdag 31 oktober november aanstaande vindt de Woonmarkt plaats in de Grote Kerk in Den Haag. Tussen 11.00 – 16.00 uur kunt u alle nieuwbouwprojecten en de vrije kavels in Vroondaal – Den Haag bekijken. Onze verkoopadviseurs zijn die dag aanwezig om u te woord te staan en te informeren over alle mogelijkheden. Bekijk…

EERSTE PAAL VROONDAAL AAN HET PARK GESLAGEN

Vrijdag 16 oktober was een belangrijke dag voor ons nieuwbouwproject Vroondaal Aan het Park – Den Haag! De eerste paal werd geslagen. Het feestelijke moment stond in het teken van de bouw van de 1e en 2e fase met 68 klassieke nieuwbouwhuizen.

10 TIPS BOUWEN EIGEN HUIS

Vroondaal biedt diverse kavels te koop voor liefhebbers van het bouwen van een eigen huis. Om u op weg te helpen hebben we een aantal tips samengesteld bij het kopen en bouwen van een kavel.

MEET & GREET NIEUWBOUW VROONDAAL ZUID

Op woensdagmiddag 2 september as. wordt er een Meet & Greet Vroondaal Zuid georganiseerd. U bent van harte welkom tussen 17.00-18.30 uur in het informatiecentrum ‘De Vroonhof’, Vroonhoevelaan 2, Den Haag.

IN VERKOOP FASE 4

De verkoop van fase 4 van Vroondaal aan Het Park met 26 fraaie klassieke rijwoningen en 18 twee-onder-een-kapwoningen is gestart. Koopsommen van de herenhuizen starten vanaf € 307.850 v.o.n. en de 2 onder 1 kapwoningen vanaf € 420.850 v.o.n. Lees hier verder