ACTUEEL AANBOD VAN HUIZEN EN KAVELS

Bent u op zoek naar een nieuwbouw huis of kavel in Den Haag? Vroondaal is een nieuwe lommerrijke woonwijk in Den Haag. Een wijk met exclusieve koopwoningen, van fraaie typisch Haagse herenhuizen tot vrijstaande onder architectuur gebouwde villa’s. Bekijk hier het actuele aanbod van huizen en kavels in Vroondaal.


Vroondaal ligt in Madestein, een prachtig natuur- en recreatiegebied, grenzend aan de duinen en het strand van Kijkduin en Ter Heijde. Met alle voorzieningen van Den Haag binnen bereik: binnen vijf minuten bent u in Loosduinen voor uw dagelijkse boodschappen en binnen een kwartier in de Fred of hartje Den Haag om heerlijk te shoppen.

Vroondaal heeft 4 deelgebieden:
Vroondaal Hofstedepark is gelegen aan de noordzijde van Park Madestein. Vroondaal Hofstedepark is de villawijk van Vroondaal met vrijstaande, onder architectuur gebouwde, villa’s. Er zijn ruim 200 villa’s gebouwd. De grootte van de kavels bedraagt minimaal 600m2. U kunt naar hartenlust uw eigen droomvilla realiseren in vier diverse woonsferen. De wijk is zeer ruim opgezet met een centraal gelegen park, groene randen en watergangen waaraan diverse kavels zijn gelegen.

Vroondaal Zuid is gelegen aan de zuidzijde van Park Madestein en ontsloten vanuit de Madesteinweg en de Madepolderweg. Het is een karaktistieke woonbuurt met een typisch haagse architectuurstijl zoals in Haags Statenkwartier of de Archipelbuurt. Deze buurt is al voor een groot gedeelte gerealiseerd. Vroondaal Zuid is groen van opzet en biedt voldoende ruimte om te spelen voor kinderen. Toekomstige projecten die nog worden ontwikkeld zijn: Kindcentrum Vroondaal, buurtvoorzieningen in combinatie met woningen en kleinschalige appartementen.

Vroondaal Westmadepark is gelegen aan de noordzijde van Park Madestein en ontsloten vanuit de Oorberlaan. Het is een chique , lommerijke woonbuurt welke is geïnspireerd op het Prinsenvinkenpark en het Belgisch Park. Deze buurt is deels in aanbouw en biedt exclusieve huizen aan in een middelduur en duur prijssegment. Projecten die momenteel worden aangeboden zijn: Heeren van Vroondaal, Dames van Vroondaal, Sandt en Park Warande. Tevens worden hier vrije kavels aangeboden vanaf 400 m2.

Vroonvaart is gelegen aan de zuidzijde van Park Madestein en ontsloten vanuit de Exporteursbaan en de Madepolderweg. De nabijheid van het park en de mogelijkheid om met een bootje Den haag en het Westland te verkennen maken Vroonvaart uniek. De architectuurstijl is chique Haags met een landelijk karakter wat aansluit bij haar omgeving. Vroonvaart is nog in ontwikkeling, wilt u op de hoogte gehouden worden over de verdere ontwikkeling, schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief.