ACTUEEL AANBOD VAN HUIZEN EN KAVELS

Bent u op zoek naar een nieuwbouw huis of kavel in Den Haag? Vroondaal is een nieuwe lommerrijke woonwijk in Den Haag. Een wijk met exclusieve koopwoningen, van fraaie typisch Haagse herenhuizen tot vrijstaande onder architectuur gebouwde villa’s. Bekijk hier het actuele aanbod van huizen en kavels in Vroondaal.


Vroondaal ligt in Madestein, een prachtig natuur- en recreatiegebied, grenzend aan de duinen en het strand van Kijkduin en Ter Heijde. Met alle voorzieningen van Den Haag binnen bereik: binnen vijf minuten bent u in Loosduinen voor uw dagelijkse boodschappen en binnen een kwartier in de Fred of hartje Den Haag om heerlijk te shoppen.

Vroondaal heeft 4 deelgebieden:

Vroondaal Hofstedepark is gelegen aan de noordzijde van Park Madestein. Vroondaal Hofstedepark is de villawijk van Vroondaal met vrijstaande, onder architectuur gebouwde, villa’s. Er zijn ruim 400 villa’s gebouwd. De grootte van de kavels bedraagt minimaal 600m2. Hier kunnen kopers hun eigen woning laten bouwen. Hiervoor zijn regels bepaald in diverse woonsferen. De wijk is zeer ruim opgezet met een centraal gelegen park, groene randen en watergangen waaraan diverse kavels zijn gelegen.

Vroondaal Zuid is gelegen aan de zuidzijde van Park Madestein en ontsloten vanuit de Madesteinweg en de Madepolderweg. Het is een karaktistieke woonbuurt met een typisch haagse architectuurstijl zoals in Haags Statenkwartier of de Archipelbuurt. Deze buurt is al gerealiseerd en worden de laatste stukken gerealiseerd, zoals een klein voorzieningencomplex, een appartementencomplet en enkele woningen. In Vroondaal Zuid is ook het Kindcentrum gerealiseerd, waar ruim 750 kinderen van het onderwijs genieten. Vroondaal Zuid is groen van opzet en biedt voldoende ruimte om te spelen voor kinderen.

Vroondaal Westmadepark is gelegen aan de noordzijde van Park Madestein en ontsloten vanuit de Oorberlaan. Het is een chique , lommerijke woonbuurt welke is geïnspireerd op het Prinsenvinkenpark en het Belgisch Park. Deze buurt is deels opgeleverd, deels in aanbouw en biedt exclusieve huizen aan in een middelduur en duur prijssegment. Het project wat momenteel wordt aangeboden is: Dames van Vroondaal. Tevens zijn hier vrije kavels aangeboden vanaf 400 m2, deze zijn inmiddels bijna allemaal opgeleverd en bewoond.

Vroonvaart is gelegen aan de zuidzijde van Park Madestein en ontsloten vanuit de Exporteursbaan en de Madepolderweg. De nabijheid van het park en de mogelijkheid om met een bootje Den haag en het Westland te verkennen maken Vroonvaart uniek. De architectuurstijl is chique Haags met een landelijk karakter wat aansluit bij haar omgeving. Vroonvaart is nog deels in ontwikkeling. De eerste projecten zijn inmiddels opgeleverd en bewoond. Wilt u op de hoogte gehouden worden over de verdere ontwikkeling, schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief.