ACTUEEL AANBOD VAN HUIZEN EN KAVELS

Bent u op zoek naar een nieuwbouw huis of kavel in Den Haag? Vroondaal is een nieuwe lommerrijke woonwijk in Den Haag. Een wijk met exclusieve koopwoningen, van fraaie typisch Haagse herenhuizen tot vrijstaande onder architectuur gebouwde villa’s. Bekijk hier het actuele aanbod van huizen en kavels in Vroondaal.

Er is een wijk voor mensen die graag vrij zijn in hun doen en laten. Die dezelfde avond nog willen besluiten of ze naar zee fietsen om uit te waaien of de auto pakken naar vrienden. Voor mensen die de voorzieningen van de stad Den Haag willen combineren met het buitengevoel van kust en groen. Die gezellig met de buren borrelen in het park en zich daarna in alle rust weer terugtrekken en genieten van de ruimte in en rondom huis.

Vroondaal ligt in Madestein, een prachtig natuur- en recreatiegebied, grenzend aan de duinen en het strand van Kijkduin en Ter Heijde. Met alle voorzieningen van Den Haag binnen bereik: binnen vijf minuten bent u in Loosduinen voor uw dagelijkse boodschappen en binnen een kwartier in de Fred of hartje Den Haag om heerlijk te shoppen.


Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen (van nieuw aanbod tot nieuwtjes over woonwijk Vroondaal en haar omgeving)? Wij sturen ongeveer 6 keer per jaar een nieuwsbrief, hieronder kunt u zich aanmelden.


aanbod warm nest