Kindcentrum Vroondaal: onderwijs en opvang onder één dak

Het Kindcentrum Vroondaal is in november 2022 geopend. Het nieuwe Kindcentrum biedt plaats aan een basisschool, kinderopvang, buitenschoolse opvang en een gymzaal.

De entree van het nieuwe Kindcentrum Vroondaal bevindt zich aan de Bertrand Russelllaan, waar aan ook het grootste schoolplein is gelegen. Het idee is om het schoolplein te verbinden met de openbare ruimte zodat de hele wijk gebruik kan maken van deze buitenruimte.  De verschillende gebruikers van het gebouw zijn met elkaar vervlochten en ruimten worden gedeeld. Het volume is ingedeeld in verschillende clusters met groepsruimten en leerpleinen, waarin de doorgaande ontwikkelingslijn van de kinderen wordt gestimuleerd. Het gevelontwerp bestaat uit een hedendaagse moderne interpretatie van de ´Haagsche Chique´ die kenmerkend is voor de wijk Vroondaal. Een rustige ritmiek met enkele accenten in het warme gemêleerde metselwerk, zorgen voor een rustige nieuwe entree voor de wijk.

Meer informatie en aanmelden Kindcentrum Vroondaaal.
Bent u op zoek naar opvang en/of onderwijs voor uw kind en wilt u graag meer weten? Kijk dan gerust eens op de website www.kindcentrumvroondaal.nl. Daar leest u meer over het Kindcentrum en kunt u uw kind aanmelden. Wilt u liever persoonlijk contact? Neem in dat geval contact op met het Kindcentrum, E kindcentrumvroondaal@scoh.nl. Volg Kindcentrum Vroondaal ook op Facebook via @KindcentrumVroondaal.