In verkoop: Dames van Vroondaal

Inmiddels is de verkoop van de Dames van Vroondaal in volle gang. De woningen zijn toegewezen en er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Binnenkort komt de tweede fase in verkoop.

De woningen van De Dames van Vroondaal zijn qua m2 iets kleiner dan de Heeren, maar niet minder imposant qua uiterlijk. Ook deze wijk borduurt voort op de klassieke Haagse architectuur. Wilt u meer informatie over de woningen, ga dan nu naar:

http://www.nieuwbouw-vroondaal.nl/de-dames-van-vroondaal

Binnenkort komt ook de tweede fase van de Dames van Vroondaal in verkoop. Deze fase zal bestaan uit 41 woningen, verdeeld over rijwoningen 5.40 meter en 5.70 meter breed en Twee-onder-een kapwoningen van 5.4m en 6.0m breed.

De architectuur van de woningen in De Dames van Vroondaal is geïnspireerd op de architectuurstijl uit de klassieke Haagse wijken, van de hand van Walter Zeinstra van ZVA architecten. De nieuwbouwhuizen zijn rijkelijk voorzien van details in de gevel, erkers, balkons, veranda’s en ornamenten. Geen huis is hetzelfde.
Achter de schermen zijn we druk bezig met alle voorbereidingen. Wel hebben we de verschillende woningtypen alvast voor u online gezet. Dus ziet u uzelf hier helemaal wonen? Laat dan uw NAW-gegevens achter bij het woningtype van uw voorkeur en mis niets van www.dedamesvanvroondaal.nl fase 2.