CHIQUE HAAGS WONEN IN DEN HAAG

Dat kan in Vroondaal Zuid in Den Haag! Hier zijn prachtige nieuwbouw huizen te koop met een typische Haagse architectuurstijl zoals in het Haagse Statenkwartier of de Archipelbuurt.
De v.o.n. prijzen van de woningen in Vroondaal Zuid variëren vanaf ca. € 285.000 tot ca. € 625.000, afhankelijk van het nieuwbouwproject. Kavels variëren van circa 175 tot 400 m².

U woont aan de rand van een park met alle stadse voorzieningen binnen handbereik, op fietsafstand van duinen en strand. In Vroondaal Zuid ervaart u hoe wonen in de stad Den Haag ook kan zijn: kinderen kunnen veilig buiten spelen of ravotten in het nabijgelegen park. U kunt altijd voor de deur parkeren en genieten van een ruim huis met een royale tuin! U kiest zelf of u zin heeft om met de kinderen uit te waaien op het strand, te genieten van cultuur in de stad of met de bakfiets naar de markt te gaan in Loosduinen voor de dagelijkse boodschappen. Wat u ook doet: u komt altijd weer thuis in alle rust en ruimte.

Screen Shot 2015-03-11 at 09.34.12

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Vroondaal, dan blijft u op de hoogte van alle (toekomstige) plannen in Vroondaal Zuid.

Diverse nieuwbouwprojecten zijn in ontwikkeling. Marktpartijen zijn druk bezig met de ontwerpen van fraaie herenhuizen, twee-onder-een kap- en vrijstaande villa’s in deze typisch Haagse architectuurstijl. Hieronder vindt u de websites van de projecten in verkoop of ontwikkeling.

Vroondaal aan het Park:

Voor meer informatie kunt u terecht op de website en schrijf u in als belangstellende.

Vroondaal Staete:

Voor meer informatie kunt u terecht op de website en schrijf u in als belangstellende.